Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за една Алфичка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

най лесно гледаме талона виждаме киловатовете и сменаме 150кс 110кв

сега ще ида аз да я вида тая алфа що толкова я плюете после ще ви кажа прави ли сте били
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ааа много добре си знае! Преди година и половина си беше 136 коня, преди около 3-4 месеца стана 140, а сега вече е 150...Стои тая кола и конете исе вдигат брех На всичкото отгоре колкото повече стои толкова по на малко километри става Интересна работа нали
      Бе тва ясно, идеята ми е, че може па да си е хубава колата. А като я вземеш на 5000 км и 200 коня и ще се сцепиш от кеф.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Абе , че има разлики в обявите има ,но дали е нарочно или човека просто толкова му е акъла ,не е ясно . Все пак ,ако някой има път на там ще се радвам да ми помогне.А пък кой знае,може да се окаже и моята
        Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

Според мен за тези пари ще попадаш на схони находки.
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Да не се лъжем, ако беше читава на тези пари нямаше да стои толкова време за продажба. От опит мога да кажа, че ако колата си струва и парите и са прилични дори и в момента такива автомобили не се задържат повече от месец по автокъщите.
            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Убеден съм, че ако не беше вече регистрирана, а се водеше "нов внос" щяха да са я лапнали отдавна. Бай Ганьо това търси "нов внос" на 10-12 години за 4000 лева Така че, не се отчайвай колега, погледни я - може даже и да е обслужена
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Колегата моли за помощ а никой не се опитва да му помогне нека някой да отиде и да я погледне и дори да я покара и да сподели мнение .Аз лично предпочитам кола която са се грижили за нея отколкото да е на 100 к км и да е карана от шофьор който знае само къде се налива гориво .

Comment

вчера вечерта ходих да я видя но автокъщата беше затворена и охраната ми каза че мога да я разгледам само от вън и да заповядам утре(днес) от вън изглежда мн запазена ,днес след работа ще мина да я вида и ако дадът ще я покарам
                  sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                  Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

Нещо ново по въпроса.....?
                      Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

Working...
                      X